Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017
Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 23:23

Facebook: Oι δύο μεγάλες «εκπλήξεις» που κρύβει ο νέος σχεδιασμός του (Video)

Η πρώτη αλλαγή που κάνει το Facebook στην εμφάνισή του, αφορά το News Feed στο οποίο πλέον βλέπουμε το κείμενο να έχει πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και να “φεύγει” τελείως η μπλε μπάρα που υπήρχε στο επάνω μέρος.

Επίσης τα εικονίδια στο προφίλ είναι πλέον όπως είναι και στην εφαρμογή του Facebook Messenger ενώ τα reaction buttons καθώς και τα κουμπιά Comment και Share κάτω από τα posts έχουν μεγαλώσει για να μπορούν οι χρήστες να τα πατάνε πιο εύκολα.

Εκτός όμως από το News Feed αλλαγές στο σχεδιασμό βλέπουμε και στα link previews τα οποία πλέον έχουν γίνει πιο εύκολα στην ανάγνωση τους ενώ και τα σχόλια αλλάζουν και πλέον μπορεί να ξεχωρίζει κάποιος τα αρχικά σχόλια από τις απαντήσεις.

Οι αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή για κινητές συσκευές. Όσο για το σκοπό του νέου «λίφτινγκ», αυτός σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας είναι η διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης των χρηστών με τον ιστότοπο και την εφαρμογή, με απρόσκοπτο σχολιασμό και επικοινωνία.

Δείτε Video

 

Τέλος οι αλλαγές όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με το Facebook θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες σε ολόκληρο τον κόμσο μέσα στις επόμενες μέρες.

Translate

 

Ροή Ειδήσεων - Newsfeed

Ο φόρος διαμονής στην Ελλάδα και στις ανταγωνίστριες χώρες της Μεσογείου

«Στις ξενοδοχειακές τιμές έχει σημασία ακόμη και το...ευρώ. Το ξενοδοχειακό προϊόν είναι πλέον...

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Μυκόνου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/10/2017

Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του...

Follow Mykonos Ticker

Πρωτοσέλιδα